Ruim appartement met dakterras

Beschrijving

Dit appartement, gelegen in de binnenstad van Groningen, is van alle gemakken voorzien. Het appartement is geschikt voor één tot vier personen en bestaat uit twee verdiepingen.

Op de eerste etage bevindt zich een ruime woonkamer voorzien van vier luxe fauteuils en een (32 inch) LCD televisie. Tevens vindt u op deze etage een keuken met vaatwasser, koelkast en een zespersoons eettafel. Tot slot is er een toilet aanwezig op deze etage en beschikt dit appartement over een dakterras aan de achterzijde.

Op de tweede etage bevinden zich twee aparte slaapkamers voorzien van twee enkele bedden per slaapkamer. Tevens bevindt zich op deze etage een badkamer met toilet en douche. In het gehele appartement heeft u gratis beschikking over een draadloze internetverbinding.
Het appartement is ideaal voor de zakelijke gast maar ook voor gezinnen en vriendengroepen.

Het appartement is onderdeel van Hampshire Hotel – Groningen Centre, dat zich bevind aan de overzijde van de straat. Dit heeft als voordeel dat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten van het hotel, zoals de bar, fitness of het ontbijt. Wanneer u liever in het appartement ontbijt, is het mogelijk om vers afgebakken broodjes te laten bezorgen!

Eigenschappen

Aantal personen 4
Slaapkamers 2
Grootte 200 m2
Luxe keuken Ja
Gratis Wi-Fi Ja
Dakterras Ja
Televisie Ja

Direct boeken   of bel +31 (0) 50 316 29 55