Met uitzicht op de gracht

Beschrijving

Dit appartement, gelegen op steenworp afstand van het hotel, is van alle gemakken voorzien. Het grachtenpand is geschikt voor één tot vijf personen en bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerste etage bevindt zich een ruime woonkamer met een (32 inch) LCD televisie. Tevens vindt u op deze etage een compleet uitgeruste keuken en een apart toilet.
 Op de tweede etage bevinden zich vier slaapkamers voorzien van enkele bedden. Tevens bevindt zich op deze etage een badkamer met douche en toilet.

Tot slot biedt deze etage toegang tot het ruime dakterras met prachtig uitzicht over het water. In het gehele appartement heeft u gratis beschikking over een draadloze internetverbinding.

Het appartement is ideaal voor de zakelijke gast maar ook voor gezinnen en vriendengroepen.

Het appartement is onderdeel van Hampshire Hotel – Groningen Centre, dat zich bevind aan de overzijde van de straat. Dit heeft als voordeel dat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten van het hotel, zoals de bar, fitness of het ontbijt. Wanneer u liever in het appartement ontbijt, is het mogelijk om vers afgebakken broodjes te laten bezorgen!

Eigenschappen

Aantal personen 1 - 5
Slaapkamers 2
Grootte 240 m2
Luxe keuken Ja
Gratis Wi-Fi Ja
Dakterras Ja
Televisie Ja

Direct boeken   of bel +31 (0) 50 316 29 55